ABC Hotel
ABC Hotel Blankenberge

ABC Hotel Blankenberge

Uw viersterren ecohotel aan zee

Genieten en herbronnen aan de Belgische kust, in alle rust en comfort, op een boogscheut van het levendige stadscentrum van Blankenberge. Het kan bij ABC Hotel, uw uitvalsbasis voor een geslaagd verblijf aan zee. Gastvrouw Liliane ontvangt u met de glimlach in een warm en familiaal kader. Hier voelt u zich meteen thuis. Na een welkomstdrankje wordt u persoonlijk naar uw kamer begeleid.

De dertien kamers van het ABC Hotel zijn één voor één uniek, zeer goed geïsoleerd en ingericht met aandacht voor comfort, design en ecologie. Warme kleuren, kwalitatieve matrassen, meubels uit bamboe ontworpen door Jurgen Salaerts… Het volledige hotel werd verbouwd in 2016 en is voorzien van alle moderne comfort en de meest exclusieve afwerking. Het interieur werd ingericht door I am interiors uit Bilzen. U hebt de keuze uit een tweepersoons-, driepersoons- en vierpersoonskamer, waaronder 3 ruime suites met privé terras. We beschikken eveneens over een kamer toegankelijk voor mindervaliden.

Dankzij de rustige ligging op wandelafstand van het stadscentrum en het strand, is het ABC Hotel hét hotel in Blankenberge voor families, gezinnen met kinderen en senioren die in alle rust willen genieten van een verblijf aan de Belgische kust. Ook huisdieren zijn bij ons van harte welkom.

Volgende

Onze diensten

Pets allowed

Free WiFi

Non-smoking rooms

Family friendly

Volgende

Contacteer ons

Naar boven