Omgeving

Rustig gelegen en toch vlakbij het strand

Geniet van de ideale locatie in het hartje van Blankenberge. Deze stad heeft een rijke historie om met jou te delen. Maak avontuurlijke uitstapjes naar nabijgelegen kustplaatsen en verken het UNESCO-werelderfgoed in Brugge.

Weet je niet goed waar te beginnen? Wij staan klaar met persoonlijk advies zodat jij het beste uit je verblijf kunt halen.

Wandelen of fietsen in de Uitkerkse polders

De Uitkerkse polders en de streek rond Zuienkerke zijn de gedroomde streek voor fervente wandelaars en fietsers. Geniet van het typische weidelandschap in de polders met een gezinswandeling of sportieve fietstocht. Ook voor kinderen valt er heel wat te ontdekken. Het gebied is gemakkelijk toegankelijk voor kinderwagens.

ABC hotel heeft een afgesloten fietsenstalling waar u uw eigen fietsen veilig kunt parkeren. Hebt u geen eigen fietsen, dan kunt u deze via ons hotel huren. Op aanvraag bereiden wij graag een heerlijke picknickmand met producten uit eigen streek.

Op bezoek in de stad

Brugge, Knokke, Sluis, Damme, Lissewege… Het noorden van West-Vlaanderen kent heel wat steden die de moeite waard zijn om te bezoeken en die slechts enkele kilometers van Blankenberge verwijderd zijn. Het treinstation ligt op 5 minuten wandelen en er is ook een bushalte vlakbij het hotel. Geef ons gerust uw wensen door, dan helpen wij u graag bij de voorbereiding van uw bezoek.

Eenvoudig bereikbaar

ABC Hotel is gemakkelijk te bereiken, of je nu met de auto, trein of tram komt. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van het hotel. Het treinstation ligt op slechts
5 minuten loopafstand, waardoor je in korte tijd in Brugge kunt zijn. Bovendien vind je in de directe omgeving de halte van 's werelds langste tramlijn, waarmee je de hele kuststreek kunt verkennen. Kies voor gemak en bereikbaarheid.

Downloaden