Reserveringsvoorwaarden

Reserveringsvoorwaarden

 Onderstaand treft u de voorwaarden aan die bij annulering van kracht zijn. De getoonde bedragen en percentages dienen door u te worden betaald.

Non Refundable Rate

In geval van annulatie/aanpassing van de reservatie wordt het totale bedrag van de reservatie in rekening gebracht.  Het is onmogelijk om uw reservatie om te boeken naar een andere datum. Deze politiek wordt strikt toegepast !

 

Fully Flexibale Rate

Uw reservatie is annuleerbaar/wijzigbaar tot 48u voor de dag van aankomst 15u ( lokale tijd )

Het totale reservatiebedrag wordt aangerekend op uw kredietkaart die wij onvangen hebben tijdens reservatie 24u voor aankomst. Indien u toch opteert voor een andere betalingswijze, gelieve het hotel tijdig op de hoogte te brengen !

In geval van laattijdige annulering of als u niet komt opdagen in het hotel ( = no show ) rekenen we het volledige verblijf aan.  Indien u het hotel niet op de hoogte gebracht heeft van uw annulatie vervalt de volledige reservatie.  Ook indien u voortijdig vertrekt wordt het volledige verblijf in rekening gebracht.

In geval van no show behoudt het hotel het recht om uw kamer door te verkopen voor de resterende nachten.  Het is onmogelijk om een fully flexible reservatie om te boeken naar een non refundable reservatie.  Enkel schriftelijke annulaties worden aanvaard!

We behouden het recht om een niet gegarandeerde reservatie te annuleren.

Uw reservatie is gegarandeerd indien u een geldig kredietkaartnummer + vervaldatum bezorgt of indien u 100% van het reservatiebedrag met vermelding van de reservatienaam overschrijft op volgend rekeningnummer :

IBAN BE71 3631 0769 2369 BIC : BBRUBEBB

 

Varia

Er is een mogelijkheid om uw bagage voor en na uw verblijf bij ons in bewaring te geven.

Het hotel is echter niet verantwoordelijk voor verlies / beschadiging.

Extra bedden / Sofabedden zijn beschikbaar aan 35 EUR / bed / nacht.

Babybedjes zijn beschikbaar aan 15 EUR / bed / nacht.

Gelieve dit op voorhand te reserveren.

 

Indien het hotel vaststelt dat u gedurende uw verblijf uw hotelkamer beschadigt heeft, worden de kosten hiervoor doorgerekend.

Het is wettelijk niet toegestaan om binnen de gebouwen van ons hotel te roken. Wij vragen u vriendelijk om dit te respecteren.  Indien we toch vaststellen dat u rookt, wordt een boete van 150 EUR aangerekend.

Indien er items ontvreemd zijn uit de kamer ( decoratie, minibar artikelen, … ) zullen deze worden door gerekend .

Verloren voorwerpen

Het hotel bewaart verloren voorwerpen maximaal 14 dagen na vertrekdatum. Na deze tijd worden deze voorwerpen niet meer bewaard.

Indien u nog bijkomende vragen heeft, aarzel zeker niet contact op te nemen met het hotel !

We wensen u alvast een aangename reis naar ons hotel en zijn ervan overtuigd dat u een uitstekend verblijf zal hebben in ons hotel !

 

Honden : klein 15 €/nacht, groot 20 €/nacht

 

Met vriendelijke groeten,

 

Uw ABC Hotel